ایمیل

info@mahdidecor.ir

نشانی

شهرکرد، بن، ناحیه صنعتی، خیابان اول، مصنوعات mdf مهدی

چند نمونه دکوراسیون داخلی منزل

آنچه در این مقاله می‌خوانید

شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی باشید که گمان می کنند چیدمان دکوراسیون داخلی شهرکرد کار بسیار راحتی است و میتوانند تنها بر طبق سلیقه خود پیش بروند و بدون دانش و دانستن اصول اولیه دکوراسیون داخلی به یک نتیجه مطلوب برسند. اما باید بدانید که این طور نیست و نکات بسیار مهمی در این زمینه وجود دارد که اگر هر کدام از این جزئیات در کنار هم و به خوبی رعایت شوند ما را به آن نتیجه مطلوب در استفاده بهینه از فضا و دکوراسیون داخلی منزلمان میرسانند.

پیروی از این اصول به شما کمک میکند تا بتوانید دکوراسیون داخلی منزل خود را با کمترین قیمت و صرف کمترین هزینه و در زمان کم انجام دهید و در نهایت به فضایی مطلوب و دلنشین در منزل خود برسید.

در ادامه این مقاله به بیان چند نمونه دکوراسیون داخلی محبوب و رایج می پردازیم و اصولی مهم و اولیه را که باید در هنگام طراحی دکوراسیون داخلی منزل رعایت کنیم میپردازیم.

انواع دکوراسیون داخلی منزل

دکوراسیون داخلی مینیمال

جالب است بدانید که این سبک دکوراسیون داخلی منزل از استرالیا سرچشمه گرفته است و هنوز هم در آنجا در میان مردم از محبوبیت بسیاری برخوردار است. این سبک مینیمالیسم در تمام جنبه های طراحی داخلی منزل، از مبلمان ساده گرفته تا پالت های رنگی خنثی، از لوازم جانبی کاربردی، اما نه پر زرق و برق، استفاده میکند و همه چیز در آن ساده و ضروری است، بدون هیچگونه افراط و تفریط!

دکوراسیون داخلی منزل مدرن

شاید نام انواع دکوراسیون مدرن و صنعتی را شنیده و گمان کرده باشید که این دو سبک با یکدیگر یکسانند. اما باید بدانید که این طور نیست و میان آنها تفاوت هایی وجود دارد. از همان ابتدا، به این نکته مهم توجه کنید که “مدرن” و “معاصر” دو سبک معماری و دکوراسیون داخلی متفاوت برای منزل هستند.

در دکوراسیون داخلی منزل با سبک مدرن از طرح‌های رنگی تمیز و ساده استفاده و احساس خوش‌آمدگویی و عناصر فردی را به فرد القا میکند و همچنین این سبک از دکوراسیون داخلی منزل به طور عمده با استفاده از شیشه و استیل های جانبی بسیار و مورد نیاز در دکوراسیون داخلی منزل، که به دوران تاریخی باز می‌گردند تعریف می‌شود.

دکوراسیون داخلی آرت دکو

این سبک در دکوراسیون داخلی منزل بیشتر حالت نمادین دارد و از کشور فرانسه سرچشمه میگیرد. قطعات و تکه های مبلمانی که در این سبک از انواع دکوراسیون، استفاده میشود به طور عمده دارای لبه های متمرکز و گوشه های دندانه دار هستند. لازم به ذکر است که در هنگام استفاده از این سبک طراحی دکوراسیون منزل، در آشپزخانه باید از کابینت هایی بزرگ استفاده شود. نکته دیگر این است که این سبک به طور عمده برایمان ظرافت را در محیط تداعی میکند.

دکوراسیون داخلی سنتی

در کوراسیون داخلی منزل با سبک سنتی، از انواع مختلف دکوراسیون قرن 18 و 19 الهام گرفته شده است. البته این یک سبک طراحی جاودانه است و ریشه در دوره خاصی ندارد و از دکوراسیون های داخلی یکنواخت و متقارن به حساب می آید و به اندازه بسیاری از طراحی های داخلی دیگر عجیب و غریب نیست، اما در عین حال خسته کننده هم نیست. طراحی داخلی نقش مهمی در جالب بودن فضای نشیمن منزل شما ایفا میکند.

دکوراسیون داخلی آسیایی

طراحی دکوراسیون داخلی منزل به سبک آسیایی که گاهاً از نمونه های دکوراسیون شرقی شناخته میشود، جوامع ژاپن، چین، ویتنام، تایلند و دیگر جوامع برجسته شرقی را به نمایش میگذارد. لوازم جانبی، این سبک دراماتیک را با نمایش نقوش جانوران و جانوران اساطیری، شبیه میمون‌ها و اژدها نمایش می‌دهند. کوزه‌های دمیتاس، گلدان‌های بزرگ و گلدان‌های ماهی که با طرح‌های پیچیده در رنگ‌های متعدد یا آبی و سفید کلاسیک نقاشی شده‌اند نیز در داخل چینی هستند.

هدف از طراحی دکوراسیون داخلی منزل چیست؟

شاید بد نباشد قبل از هر چیز بیان کنیم که در واقع طراحی داخلی منزل عبارت است از استفاده بهترین چیدمان برای استفاده از حداکثر پتانسیلی که در فضای یک محیط وجود دارد و رسیدن به یک سطح کاربردی و زیبا.

در اصل هدف، چیدمان فضا برای بهینه سازی فضا با سبکی دقیق است که مطابق با نیازها، شخصیت و سلیقه خاص شما باشد. طراح دکوراسیون داخلی باید سلیقه و خلاقیت خوبی داشته باشد تا ترکیب مناسبی از رنگ ها، متریال، مبلمان و دکوراسیون را انتخاب کند و نه تنها چیدمان زیبایی را ایجاد کند، بلکه محدودیت ها را مدیریت کرده و از کاربردی بودن آن اطمینان حاصل کند.

هدف از طراحی دکوراسیون داخلی منزل در حقیقت ترجمه ایده های شما و استفاده از دیدگاهی کل نگر و حرفه‌ای در فضایی بازسازی شده با ترکیب زیبایی شناسی، راحتی و کاربردی است.

تاکنون نکات اولیه دکوراسیون داخلی را مرور کردیم، در ادامه با اصول اصلی طراحی دکوراسیون داخلی آشنا شوید.

10 اصل کلیدی در طراحی دکوراسیون داخلی منزل

تا اینجای مقاله مروری بر اهداف و انواع طراحی دکوراسیون داخلی منزل داشتیم. اما سوالی که ممکن است برایتان پیش آمده باشد این است که برای رسیدن به یک دکوراسیون مطلوب در منزل خود باید چه اصولی را در چیدمان و طراحی رعایت کنیم؟

در ادامه مهم ترین این اصول را در طراحی دکوراسیون داخلی منزل بیان می کنیم:

۱. اتحاد و همبستگی

اتحاد و همبستگی بین وسایل به کار رفته طی طراحی دکوراسیون داخلی منزل باعث یکپارچگی و هماهنگی آن‌ها در محیط میشود. تمام عناصر مورداستفاده در دکوراسیون داخلی مکمل یکدیگر هستند و باید هوشمندانه با یکدیگر ترکیب شوند و در کنار هم قرار گیرند.

۲. تعادل

اصل تعادل در نظم، یکی از فاکتورهای مهم است که برای رسیدن به این اصل بکار می‌رود. تعادل تنها زمانی حاصل می‌شود که وزن بصری متریالها و عناصر دیگر معماری داخلی به‌طور مساوی در فضا توزیع شده باشد.

۳. ریتم

این اصل اساساً نشان‌دهنده یک حرکت متصل دهنده بین متریالهای مختلف دکوراسیون داخلی منزل است. این حرکت برای حفظ یک‌ضرب آهنگ بصری بین متریالهایی که وزن‌های دیداری متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند ایجاد می‌شود. این هماهنگی به‌خصوص می‌بایست در طراحی دکوراسیون منزل رعایت شود.

۴. تأکید

تأکید همان‌طور که از نامش پیداست، یک اصل اساسی است و به موضوع خاصی اشاره دارد. اصل تأکید بخش مرکزی معماری داخلی و طراحی داخلی به شمار می‌رود و سایر بخش‌ها را تحت شعاع خود قرار می‌دهد.

۵. سایه‌روشن

کنتراست به تفاوت در درخشندگی یا رنگ اشیائی که احجام را از یکدیگر متمایز می‌سازد اشاره می‌کند. در طراحی دکوراسیون داخلی کنتراست را می‌توان با دو عنصر به نام‌های رنگ و جنس به دست آورد.

۶. رنگ و متریال

رنگ و متریال ویژگی اصلی دنیای ما است. رنگ همواره در فرآیند تکاملی انسان نقشی مهمی ایفا کرده و می‌نماید. هارمونی رنگ در طراحی داخلی و ترکیب آن در هر فضایی به اقتضای نوع کاربری و عملکرد آن متفاوت است و یک طراح داخلی باید بادانش کافی و خلاقیت هنری خود بهترین حالت ترکیب رنگ و متریال را برای هر فضایی بیافریند.

۷. مقیاس و تناسب

اصول مقیاس و تناسب، این اطمینان را حاصل می‌کنند که در یک فضا، اشیاء به‌گونه‌ای به نظر برسند که انگار به یکدیگر تعلق دارند. حجم‌ها و متریال‌های محیط داخلی با سه عنصر ابعاد، شکل و رنگ اشیا هماهنگ می‌گردند.

۸. جزئیات

جزئیات شبیه گیلاس بر روی بستنی هستند، ممکن است حجم بستنی بیشتر به نظر برسد اما بدون گیلاس کامل نیست. این مثال درباره طراحی دکوراسیون داخلی هم صدق می‌کند. مبلمان، لوازم دکوری و … جزئیاتی هستند که دکوراسیون منزل را کامل می‌کنند.

۹. هماهنگی معماری داخلی و دکوراسیون

طراح دکوراسیون می‌بایست اطلاعاتی درزمینهٔ معماری داخلی داشته باشد تا بتواند پلان، فرم و ساختارهای حجمی را با ایده دکوراسیون خود هماهنگ نماید. به‌عنوان‌مثال در طراحی دکوراسیون منزل قرارگیری پنجره و روشنایی، دیوارها و فرم‌ها نسبت به مبلمان، رنگ‌ها و … باید هوشمندانه و خلاقانه انجام شود تا هماهنگی لازم میان معماری داخلی و دکوراسیون ایجاد شود.

مقاله مفید بود؟

به یک تغییر اساسی نیاز دارید؟
چاره شما نزد ماست.
دکوراسیون داخلی مهدی، با بیش از ۱۷ سال‌ تجربه در طراحی و اجرای کابینت‌های مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک، آماده است تا فضای آشپزخانه شما را به یک محیط زیبا و کارآمد تبدیل کند. اگر به دنبال یک تغییر اساسی در دکوراسیون داخلی خود هستید، کافیست با ما تماس بگیرید. تیم متخصص ما با ایده‌های خلاقانه و کیفیت بی‌نظیر، آماده‌ی تحقق رویای شماست. با اعتماد به ما، یک تحول شگفت‌انگیز در خانه‌ی خود ایجاد کنید.
magazine
مجله دکوراسیون بخوانید​